Spring videre til hovedindholdet
Sentinel i KirCACS

Her finder du en vejledning til hvordan du anvender Sentinel i KirCACS

Opdateret over en uge siden

Ved at klikke på linket nederst kan du få adgang til en vejledning, der fortæller dig, hvordan du anvender Sentinel i KirCACS. Den kan du bruge, når du skal sætte Sentinel op i KirCACS og tilknytte brugere. Vejledningen dækker anvendelsen af Sentinel i KirCACS, hvilken type data der sendes til Sentinel og hvilke handlinger, der udløser overførsel af data. Desuden indeholder vejledningen vigtige emner som f.eks. førstegangslogin, aktivering af Sentinel og håndtering af Sentinel pop-up-beskeder.