Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerVejledninger
Vejledning til ny billedviewer

Her finder du vejledning til afSiemens Carbon vieweren

Opdateret over en uge siden

Det er nu muligt at navigere til Siemens Carbon viewer gennem KirCACS.

Vi har på denne side samlet information og vejledninger om hvordan du navigerer til billedvieweren fra KirCACS, samt guides til den nye billedviewer. Nederst vil du også finde svar på nogle af de spørgsmål du måtte have i forbindelse med at finde studier til din klinik.

Navigering til billedvieweren gennem KirCACS

Du kan finde en vejledning til, hvordan du navigerer til billedvieweren gennem KirCACS i denne fil.

Regionsopslag i billedvieweren

Det er nu muligt at foretage opslag på billedbeskrivelse i alle 5 regioner med patienternes samtykke i det interregionale billedindeks (IBI).

Et vigtigt kriterie for at kunne lave regionsopslag er, at du har et kiropraktor autorisations ID. Det er altså ikke muligt at lave regionsopslag som fysioterapeut eller sekretær.

Du finder her en guide til hvordan du laver regionsopslag når du er i Siemens Carbon vieweren.

Guides til navigation for forskellige typer studier i carbon vieweren

Røntgenstudier i carbon vieweren

Her finder du en guide til hvordan du anvender billedvieweren til røntgenstudier.

Nedenunder finder du en video hvor billedvieweren for røntgenstudier bliver gennemgået.

MR-studier i carbon vieweren

Nedenunder kan du se en video der vejleder i visning af MR-studier.

CT-studier i carbon vieweren

Her finder du en guide til hvordan du anvender billedvieweren til CT-studier.

Nedenunder kan du se en video hvor funktionerne bliver gennemgået.

Ultralydsstudier i carbon vieweren

Her finder du en guide til hvordan du anvender billedvieweren til Ultralydsstudier.

Nedenunder kan du se en video hvor funktionerne bliver gennemgået.

Q&A om den nye billedviewer

Vi kan ikke se Billeddiagnostik fanebladet.

Har I et KirPACS abonnement? Kontakt eventuelt Billeddiagnostik afdeling på e-mail [email protected]

Vi har taget et studie i klinikken, men kan ikke se det i listen

Vælg Egen klinik i stedet for Hele KirPACS. Hvis studiet er fejlmarkeret (rødt) er CPR eller navn på patienten forkert. Ret CPR vha. blyantikonet og systemet opdaterer både CPR og navn.

Vi har sendt et studie ind på en forkert patient eller der er noget galt med studiet

Vælg Egen klinik i stedet for Hele KirPACS. Tryk på blyanten og skriv Skal slettes i beskrivelse. Studiet slettes herefter automatisk.

Vi har taget et studie uden korrekt CPR og/eller navn idet patienten er fra udlandet eller det drejer sig om et emergency studie

Vælg Egen klinik i stedet for Hele KirPACS. Tryk på blyanten og tilføj ordet emergency til studiebeskrivelse