Alle samlingerGenerel information
KirSuite - Ny samlet supportplatform

Som noget nyt samler vi support og samling af information for KirCACS og KirPACS under navnet KirSuite

Opdateret over en uge siden

Vi er glade for at meddele, at vi nu samler support- og helpcenter for vores softwareprodukter KirPACS og KirCACS under det nye navn KirSuite. Dette initiativ sigter mod at forbedre vores kundeservice og give et mere sammenhængende supportmiljø for brugerne af begge systemer.

Det er vigtigt at understrege, at KirPACS og KirCACS forbliver adskilte produkter, da de tjener forskellige formål.

Ved at samle support- og helpcenter under KirSuite, ønsker vi at sikre, at vores brugere får den bedst mulige assistance, uanset hvilket produkt de arbejder med.

Vi ser frem til at skabe en endnu bedre oplevelse for vores brugere med KirSuite.

Q&A om KirSuite

Hvad er KirSuite

KirSuite er det nye navn for den samlede support- og hjælpefunktion for de to softwareprodukter KirPACS og KirCACS.

Er KirPACS og KirCACS stadig separate produkter?

Ja, KirPACS og KirCACS forbliver adskilte produkter, da de tjener forskellige formål.

Hvordan kan jeg få support til KirPACS eller KirCACS?

Du kan kontakte vores supportteam gennem det lille sorte ikon i højre hjørne af skærmen, som vil være dedikeret til at hjælpe med spørgsmål, guides og problemer relateret til begge produkter.

Vil der være ændringer i, hvordan jeg bruger produkterne?

Der vil ikke være ændringer i selve produkterne. KirSuite fokuserer kun på at forbedre support- og helpcenter.

Hvordan kan jeg kontakte supportteamet?

Du kan finde kontaktoplysningerne for supportteamet på vores hjemmeside under KirSuite-sektionen.

Hvad sker der med det nuværende support- og helpcenter i KirCACS-forumet?

Alt nuværende support og helpcenter i det eksisterende KirCACS-forum vil blive flyttet til det nye helpcenter under KirSuite, så brugerne får en samlet og forbedret oplevelse.

Bliver materiale om KirPACS fra kiroviden.dk også flyttet til det nye helpcenter?

Ja, materiale fra kiroviden.dk vil blive flyttet til det nye helpcenter under KirSuite for at sikre, at alle ressourcer er tilgængelige ét sted.